Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Centralestofzuiger.be De online info- en adviessite over centrale stofzuigers.
Vergelijk meer dan 50+ erkende installateurs online!
header image
Centralestofzuiger.be

Professionele stofzuigers voor bedrijven

In bedrijven is het essentieel dat alles een verzorgde en hygiënische uitstraling heeft. Om bezoekers en personeel zo weinig mogelijk te hinderen tijdens hun activiteiten is het echter belangrijk dat het poetsen zo stil en efficiënt mogelijk kan gebeuren. Heel wat bedrijven kiezen dan ook voor een centrale stofzuiger zodat er geen hinder van lawaai is en de kuisploeg op elke verdieping stofcontacten ter beschikking heeft. Een overzicht van de vele mogelijkheden:

 

Diverse toepassingsmogelijkheden

Centrale stofzuigers vond je vroeger bijna uitsluitend terug in hotels. Door het gebruiksgemak zijn er echter steeds meer bedrijven die kiezen voor een gecentraliseerde oplossing. Zo worden ze nu ook heel vaak geplaatst in scholen, rusthuizen, restaurantketens, overheidsgebouwen, filmzalen en grote bedrijven.

Stofzuigers worden heel vaak geassocieerd met het reinigen van vaste tapijten. Hoewel ze hier prima tot hun recht komen hebben ze nog heel wat meer in hun mars. Ook andere vloerbekledingen zoals steentapijt, tegelvloeren en zelfs parket kunnen perfect gereinigd worden met een gecentraliseerd stofzuigsysteem.

 

centrale stofzuiger toepassingen

 

Voordelen van een centrale stofzuiger voor bedrijven

Als je nog niet helemaal overtuigd bent van de kracht en veelzijdigheid van een centrale stofzuiger zullen onderstaande eigenschappen je twijfel helemaal wegnemen!

 

centrale stofzuiger voor bedrijven Een investering met rendement
Door gebruik te maken van een centrale stofzuiger kan er heel wat tijd gewonnen worden tijdens elke poetsbeurt. Gezien de hoge loonkost in België kan je zo al snel meer dan 100 euro per maand uitsparen. Aangezien er geen zware machines meer moeten verplaatst worden is de kans op beschadiging aan muren en meubilair ook veel kleiner. Zeker in gebouwen die al enkele jaren niet meer geverfd zijn zie je vaak duidelijke sporen van beschadigingen die te wijten zijn aan mobiele stofzuigers. Een draagbare stofzuiger gaat ook veel sneller kapot omdat hij wel eens durft vallen of knel komen te zitten. met een centraal stofzuigsysteem is dat voorgoed verleden tijd!

 

Op maat van uw bedrijf
In tegenstelling tot de standaard oplossingen kan je bij een centrale stofzuiger volledig zelf bepalen hoe krachtig hij is, waar er aansluitpunten moeten zijn. Technici houden rekening met de lengte van het buizenstelsel, hoeveel personen tegelijkertijd moeten stofzuigen en beveiligingskleppen om verstopping te voorkomen. Een afzonderlijke opvangbak voor laboratoria, een beveiligde aansluiting voor scholen of opvangcentra? Met een centrale stofzuiger op maat is dit allemaal perfect mogelijk.

 

Prijs centraal stofzuigsysteem voor bedrijven

Aangezien bedrijven enorm verschillen qua oppervlakte en wensen is het onmogelijk een vaste kostprijs mee te delen. Prijzen starten reeds vanaf 2500 euro en kunnen oplopen tot wel 20.000 euro wanneer we spreken over grote gebouwen. Via onze offertepagina kan je nu vrijblijvend prijzen aanvragen. Technici komen ter plaatse langs en maken een vrijblijvende offerte aan op de hand van uw noden.

 

Offertes voor een centrale stofzuiger ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw centraal stofzuigsysteem. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs