Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Centralestofzuiger.be De online info- en adviessite over centrale stofzuigers.
Vergelijk meer dan 50+ erkende installateurs online!
header image
Centralestofzuiger.be

Centrale stofzuiger bij renovatie

Een centrale stofzuiger wordt hoofdzakelijk geplaatst in nieuwbouwwoningen maar toch kunnen ze ook perfect geïntegreerd worden in bestaande woningen. Afhankelijk van de uit te voeren renovatiewerken kan er gekozen worden voor opbouw en inbouw:

 

Stofzuigsysteem inbouwen bij renovatie

renovatie centrale stofzuiger plaatsen

Bij het renoveren van een oude woning wordt vaak gekozen voor het vernieuwen van de vloeren en/of het plaatsen van valse wanden. Zo kan er extra geïsoleerd worden, leidingen weggestopt worden en kunnen afzuigbuizen voorzien worden voor het afzuigsysteem. Wenst u meer informatie te ontvangen over de verschillende mogelijkheden bij een grondige renovatie? Maak nu gebruik van ons online offerteformulier en ontvang vrijblijvende voorstellen en informatie. Klik hier voor meer informatie.

 

Opbouw systemen

Moeten er geen grote renovatiewerken uitgevoerd worden en wens je toch een centraal stofzuigsysteem te voorzien, dan kan je ook gebruikmaken van een opbouw systeem. Hierbij blijft het kap- en boorwerk beperkt tot het maken van openingen tussen de verschillende verdiepingen en kamers. Om esthetische redenen worden de leidingen vaak geplaatst in de hoeken van de kamers, achter de deuren. De buizen kunnen ook afgewerkt worden met een overschilderbare behuizing in MDF. Meer informatie ontvangen over de verschillende opbouwsystemen?

 

Offertes voor een centrale stofzuiger ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw centraal stofzuigsysteem. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 installateurs actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs